Wijkvereniging Vogelzang

Wijkactiviteiten

startpagina | nieuws | wijkhistorie | huizen en bewoners | wijkverhalen | luchtfoto's

 


Vier Koninginnedag 2007!  Bekijk de foto's!

8 uur start vrijmarktje
8.30 uur Koninginnedagontbijt
11.00 uur prijsuitreiking wijkquiz
12.00 uur afsluiting

Op maandag 30 april organiseren we tussen 8 en 12 uur een Koninginnemorgen voor wijk Vogelzang op het pleintje aan de Prins Hendriklaan/Kruislaan. We doen dat met een vrijmarktje, een Koninginnedagontbijt en een wijkquiz.

Jong en oud kan vanaf 8 uur spulletjes brengen, die door kinderen of uzelf verkocht worden. Iedereen bepaalt zelf wat er met inkomsten gebeurt, maar wij zetten een bus neer voor Unicef. Mocht u spullen hebben maar ze op Koninginnedag niet kunnen brengen, dan kunt u ze vooraf afleveren bij Monique van Eijkelenburg, Spoorlaan 58, tel 2240989 of bij Gerrit Bloothooft, Koppellaan 2, tel 2254417. De inkomsten daaruit gaan naar Unicef.

Er kan natuurlijk ook muziek gemaakt worden, en uitdagingen geboden worden!

Voor het ontbijt maken we om 8.30 uur koffie, thee, limonade, sap, croissants en lekkere broodjes (2 euro pp). Om die catering goed te regelen vragen we wel of u zich via een e-mail naar info@wijkvogelzang.nl wilt aanmelden (naam, adres, aantal personen), of door het afdrukken van de rondgedeelde folder en het antwoordstrookje in te leveren bij Monique.

Op het tweede blad van de folder staan de vragen voor de wijkquiz, waarvoor om 11 uur de prijsuitreiking plaatsvindt. Test uw historische kennis van de wijk! Het helpt om op deze website te kijken. Druk het tweede blad van de folder af en lever het met omcirkelde antwoorden in op onze vrijmarkt.

We hopen velen van u te zien op een gezellige Koninginnemorgen!

En wie wil meehelpen, graag; meld dat even bij Gerrit of Monique.

Aangepast op 20-07-2019
Webbeheerder:  Koppellaan 2